Продаж меблів в Україні. Пошук меблів. М'які меблі
Створити QR онлайн
Раздел Ценa от до ГРН.


Виробники меблів Продавці меблів в Україні

Правила вибору меблів для невеликих квартир

Обмежений простір змушує замислитися над тим, як обрати не тільки зручні та якісні меблі, але й максимально зберегти житлову площу в домі, щоб почувати себе впевнено і комфортно. Якщо підійти до цієї задачі якнайсерйозніше й правильно розташувати всі об'єкти, то навіть в одній кімнаті можна поєднати спальню кухню і гостьову залу. В статті ділимося секретами, як спланувати розташування меблів і змусити їх працювати на ваш інтер'єр.

Меблі-трансформери

Заощадити якомога більше простору — бажання кожної людини, яка має маленьку квартиру. У такому випадку допоможуть меблі-трансформери, які не тільки багатофункціональні й практичні у використанні, а й мають оригінальний та стильний вигляд. Тому ідеальний варіант гармонійно організувати простір – це використати предмети-трансформери:

  • ліжко, яке забирається в стінку;

  • вбудовані шафи-купе;

  • цікавий варіант – компактна кухня-шафа, за дверцятами якої прихований увесь вміст;

  • диван, який трансформується в спальне місце;

  • ліжка з секцією для зберігання речей;

  • столи на колесах.

Складні меблі

Такі меблі – чудовий варіант, щоб зберегти більше місця в квартирі. Наприклад, складні обідні стільці, на відміну від кухонного куточка, можна скласти, приховати в шафу або повісити на стіну й діставати лише за необхідністю.

Підвісні меблі

Це новомодний хитрий дизайнерський прийом, який збільшує розміри кімнати. Такі меблі застосовуються в вітальнях, ванних кімнатах і спальнях. У підвішеному стані можуть бути тумбочки, ліжка, раковина, кухонний гарнітур. Застосування підвісних меблів особливо зручно на кухні: можна легко очистити будь-які місця під шафами, більше не треба нахилятися до робочої поверхні й навантажувати спину, повністю відсутнє відчуття захаращення.

Прозорий душ і раковина над пральною машиною

Вмістити у ванну кімнату раковину, пральну машину, полички, ще й сушарку здається неможливим. Але завдяки прозорому душу, місце відчуватиметься набагато більшим, бо, по-перше, скляні стінки візуально збільшать кімнату, а по-друге, обравши душову кабінку замість ванни, ви звільнете місце для іншої сантехніки. Ще одне чудове рішення – це раковина над пральною машиною: зручно, стильно і заощадливо.

Висувна стільниця

Це гарний приклад, як облаштувати своє робоче місце. Навіть на кухнях зараз часто використовуються висувні дошки, тому чому б не зробити теж саме з робочим столом? Можна використати і розкладний настінний столик – на ньому вистачить місця для ноутбука чи планшету, а якщо необхідно звільнити простір, то треба лише скласти його до стіни.

Навіть малогабаритну квартиру можна зробити затишною, практичною і просторою. Спробуйте наші ідеї – і ви самі все побачите.

Дивіться також:

       
З усіх питань пишіть на адресу:
[email protected]