Продаж меблів в Україні. Пошук меблів. М'які меблі
Створити QR онлайн
Раздел Ценa от до ГРН.


Виробники меблів Продавці меблів в Україні

Офісні меблі - ваша візитна картка в бізнесі

«По одежі стрічають, а по уму випроводжають»… Кому не відоме це прислів’я? Саме тому, вперше опинившись в стильному затишному офісі, враження потенційного партнера або клієнта, звичайно буде позитивним. Також, робоче місце в офісі – це територія, що вимагає до себе особливого ставлення, тому що впливає на процес роботи і, як результат – на рейтинг компанії на ринку. Ось чому важливо пристосувати його до потреб працівників офісу, а також зробити його максимально комфортним.

В офісні меблі входить як різноманітна корпусна продукція, так і м’які крісла та дивани. До корпусних меблів можна віднести комп’ютерні, приставні або обідні столи, шафи, тумби, навісні полички, перегородки і інше. Офісна гарнітура повинна бути легкою, стильною, мобільною, функціональною і простою в декораціях.

М’які меблі в офіс краще придбати з зносостійкої обшивки, котра є невибагливою у догляді. Оббивка крісел і диванів може бути яскравою, але важливо щоб вона була охайною і не кричущою. Стільці найчастіше обирають зручними, тому важливу роль відіграють можливість змінювати висоту як самої сидушки так і спинки. Бажано віддавати перевагу мобільним пересувним стільцям – це позитивно впливає на те, що співробітникам компанії буде максимально зручно, а ефективність їх праці значно зросте.

Не менш важливим буде приділити увагу кабінету керівника компанії. Можна сміливо зтверджувати, що кабінет директора – лице компанії, саме він справлятиме враження на партнерів і клієнтів, що в свою чергу відобразиться на репутації фірми. Тут краще не економити, а підібрати меблі що не порушуючи стилю всього офісу, будуть з високоякісних матеріалів і втіленням гарної дизайнерської думки.

Гарною сучасною тенденцією є створення меблів для офісу, що впливають на атмосферу в роботі. Деякі спеціалісти вважають, що краще відійти від класичних прямокутних форм і надати перевагу округлим і м’яким: набагато приємніше сидіти за овальним столом на переговорах з колегами.

Кімната відпочинку має бути обладнана просто і зручно, завдяки чому співробітники матимуть змогу добре відпочивати, що позитивно відобразиться на їхній працездатності. Можна не встановлювати плиту і витяжну вентиляцію – далеко не в кожному офісі передбачається для співробітників можливість готувати або навіть розігрівати їжу. Тут має бути зручний диванчик для відпочинку і невеликий комплект кухонних меблів, що відповідали б потребам працівників.

І наостанок, трішки про кольори. Завдяки теплим відтінкам можна створити затишок, а насичені тони додають наснаги і пробуджують творчі ідеї.

Чи ви бажаєте зробити комфортнішим третину свого життя? А також підняти рейтинг своєї фірми і зробити привабливішим її для потенційних клієнтів? В такому разі приділіть своїм офісним меблям достатньо уваги.

Дивіться також:

       
З усіх питань пишіть на адресу:
[email protected]